sunnuntai 29. toukokuuta 2011

HUNKSeja taaas (:

Tääki on nyt vähän jääny ku on ollu kaikkee ylimääräst säätöö kuten työharjotteluu ja kämppäasioit hoidettavana ja ei vaa oo ollu aikaa, mut nyt tulee sit tänää tänne ainaki jotain uutta. Jos vaikka alottas näil HUNKS-asioil ku niitä on kuitenki taas tullu muutama ja muutama on viel sit edessäkin.

Eli tosiaan 8.4. oli vuorossa Amarillo Espoo. Tietysti matkattiin sinne Iskun kaa jo hyvissä ajoin et oltas siel ennen ku HUNKSit tulee ja näin ollen nähtäs heti et keitä siel oikein on esiintymäs. Ei me siinä kauheen pitkää jouduttu olee jännitykses ku bongasin jo Villen, Matin, Antin, Matiaksen ja Nikitan. Ne vei tietty kamat sinne takatiloihinsa ja sit ne tuli tiskille tilailee ruokii yms. No tietty meilt oli juomat loppunu kans ja tiskille olis tarvinnu mennä mut siin oli sellanen piieni ongelman tynkä, että toinen pää tiskistä oli ihan ruuhkanen ja toises oli HUNKSit. Eikä me viittitty sit sinne ruuhkaa tunkee ja toiseen vaa ei ollu pokkaa joten ooteltii kiltisti et pojat lähti menee. Tai ainaki me luultii et ne kaikki lähtis, mut ei  Matias päätti viel kuitenki haluta jotain ja mepäs oltiin jo sillon kivasti matkal kohti tiskin sitä päätyy mis se oli. Matiashan toki tunnisti meiät ja moikkas ja tupsahtihan se Anttiki sit viel siihen toiselle puolen ja siin oli mul tekemist etten hihitelly kovasti. No siitä sit selvittiin ja aika kulu ja saatiin lisää seuraa ensin tuli Satu kaverinsa kanssa ja sit klo 23 jälkeen Ellu, Lintu, Iitu ja Anni. Show oli taas taattua HUNKS-laatua ja kirmattiin toki sit taas ottaa kuvii niiden kans sinne pihalle. Jos joku yllätty nii voi ilmottautuu mulle :D

Amarillosta oli tuskin viel ees selvitty, kun mä jo bongasin et "hei nehän on 15.4. Itäkeskukses" ja sit alko armoton seuran hankinta. Isku ja Ellu oli töis, sit koitin yht luokkakaverii seki oli töis, sit Satuu no seki oli tietty töis. Just ku olin jo menettäny toivoni nii keksin et voisin kysyy viel Emmil jos sitä kiinnostas tulla mun seuraks. Se nyt sit onneks suostu ja matka saatto toteutuu. Täl kertaa oltii harvinaisen myöhään paikal vaan joku 10 min ennen ekaa esityst mut saatiin silti hyvät paikat melko edest. Ekan show'n jälkee HUNKSeil oli yks uus fani enemmän nimittäin Emmi oli ihan myyty. Ehkä asiaa autto se et meil oli hyvä esiintyjäkaarti siel: Ville, Matias, Iiro, Nikita ja Jani. Ja saihan toi viel ruusun ku Nikita heitti sen sinne yleisöön (: Siinä sit oli seuraavana vuoros nimmareiden jakoo ja tungettiin sinne sit heti ekana. Tulin sit taas tunnistetuks siel, mut no can do en mä sille mitää voi et oon jotenki mystisesti kovin usein samas paikas ku ne ♥ jeps jeps tuli toinen show ja meiän uus HUNKS fani oli entistä enemmän noiden lumoissa saatuaan Iiroltaki ruusun ja oikein korvan taakse aseteltuna. Tän jälkee Emmi halus viel yhtiksii ja mähän toki toteutin sen toiveit olihan se tullu mun seuraks sinne.

The käsimoovi :)


Jani

Matias

Anttikin ilostutti läsnäolollaan



Taas kulu viikko ja tuli 24.4. ja Amercan CarShow jos oli siis kaks esitystä.. Meit oli siel mukana minä, ellu, emmi ja jenni, jonka emmi oli sinne seuraksee haalinu. Isku parka poti sairauttaan kotona :( Mut joo ekan show'n jälkee oli aikaa vähän kierrellä paikkaa, toki silleen et aina kaks meist jäi vahtii meiän paikkoi ja kaks kierteli. Me kokeneemmat toverit sit heti tajuttiin mahollisuutemme yhtiksiin Maunon ja Nikon kans ja käytettiin tilaisuus hyväks ja alotettiin vast sit kiertely. Toinen showkin oli ja meni ja oltiin ihan hurmokses. Sit oli taas aika yhtiksien. Otettiin toki kuvat Janin ja Iironki kans. Viidentenä Hunksina siel oli Matias ihan näin btw. Jeps no sit moikattiin ne sillee et "moikka näkyillään taas me lähetään nyt kiertelee" ja saatii vastaukses jotain et etteikö me meinata kattoo sitä niiden Best Of-showta mikä alkaa vartin pääst. Oltiin ihan et "täh?" ja sit sanottiin jotain moimoi ja kirmattiin vauhdil takas eturiviin :D se jos mikä oli tyylikästä. Vast ton jälkee päästii tutkii messujen muuta tarjontaa.
Ellu sai Iirolta munaa.

Matias nautiskelee

"got to pump it up"



Janin juna meni jo :D

"vilkase nyt ees vähäsen..."


Me ollaan The Scandinavian HUNKS ja jalka nousee

Mauno jako palkintoja ilmeellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti