perjantai 15. heinäkuuta 2011

Ajeluuuuu

Äää, nyt jänskättää ja pelottaa ja kaikkee muuta vastaavaa. Olis nimittäin eka ajotunti edessä. Mä en nii tuu saamaa sitä autoo liikkeelle. Voin jo kuvitella mitä hepuleit saan kesken harjottelun. Onneks joudun vaa johonki parkkikselle pyörii. Mut silti, ei ole hyvä tämä.

Toisaalt on kuitenki ihan kivaa päästä testailee et miltäs se kuskin paikal olo tuntuu. Mut nois perhanan autois on kytkin ja vaihteet ja muutenki liian monta liikkuvaa osaa joiat pitäs pystyy hallitsee.

Salee tuun tunnin jälkee kertoo kuin kivaa ajelu oli ja miten hyvin meni jne.. ja illal esitän taas kaikille et ihan normipäivä :D eilenki juksutin jo elluu. Meni mokoma kyselee et millon alotan autokoulun. "en mä tiiä, sit ku nää lumet vähän sulaa, varmaan"

Jeps, en sit tullu itkee ton ekan tunnin jälee tänne et kuin hirveetä oli. Mut voin nyt näin jälkeenpäin kertoilla et ekat tunnit oli ihan kauheit, mut kyl se siit on lähteny liikkeelle (nyt on siis edes enää kaks vikaa pakollist kertaa, joist toinen huomenna 13.4.)

Dumzidummmmm. Nyt on sit tosiaan kaikki pakolliset ajot takana ja osa kans noist ylimäärärist ja toi hommahan alkaa jo sujuu. Toki muistan munailla joka kerta mut positiivisel asenteel etiäpäin :) Koht voi sit alkaa varailee jo inssiiki ku sain viimein noi netin kokeet läpi. Ongelma piilee tosin siin et toi ajo-ope on kiinas nyt pari viikkoo, mut onpahan aikaa hoitaa teoriakoe yms alta pois.

Jeppis jepulis eilen (6.6.) oli sit ekaa kertaa inssi. Kaikki meni muuten kivasti mut kuulemma mun tilanne nopeudet oli liian nopeit (miten tää on mahollist jos köröttelin alinopeutta) ja sit lopullisesti tää homma kuulemma kusahti siihen et ajelin liian lähelt jotain saatanan reunakivii. MITÄ VÄLIÄ??? mut joo seuraava yritys olis sit 20.6.

Nonii nyt se olis sit siinä. Tänää sit viimein (3. kerral) inssi läpi, ei ollu vastaanottajal mitää negatiivist sanottavaa :))) "kolmas kerta toden sanoo"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti