sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Luukku 8

Joulukuun 8. päivä toi tullessaan matkan Joensuuhun ja aika yllättäen siellä oli siis Scandinavian HUNKSit esiintymässä. Ja tulihan siinä samalla sitten moikkailtua mummia.

Matka taitettiin ajaen ja varoitteluista ja pelotteluista huolimatta sää oli oikein mukava ja oikeastaan parani aina pohjoiseen mentäessä, kun ilma viileni. Reilu viiden tunnin matka sujahti ohi vaihtelevalla nopeudella hyvän musiikin ja vähemmän fiksujen juttujen ja vitsien saattelemana.

Tältä tie tuolla maailmalla näytti autosta käsin.




Perille kun päästiin napattiin meille oikein mukava hotellihuone jonne hylättiin tavarat ja lähdettiin sitten vähän kiertelemään paikallisia kauppoja. Joista muuten moni menee jo klo 17 lauantaisin kiinni. Koska ollaan kovin huonoja shoppailijoita nykysin ei matkaan juuri mitään tarttunut ja oli aika palata päämajaan vaihtamaan urheilullisempaa asustetta päälle ja suunnata reippaalle ulkoilureissulle ja samalla vähän vierailemaan mummolassa.

Joensuun teatteri

"Random talvinen maisema, otetaan kuva"


Minä pieni, kirkko suuri

Pakollinen kirkolla istumiskuva.

Kaiken urheilun ja pyörimisen jälkeen kello löikin jo lähes kahdeksaa, joten oli aika aloittaa hirmuinen valmistautuminen iltaa varten. Onneks ollaan sen verran tottuneita tässä jo että pari tuntia riitti vaikka ja mihin ja ylimäärästä aikaakin jopa jäi.

Näillä mentiin
Klo 22 avautui sitten viimein Club Joensuu, jossa oli siis aikomus kyseinen ilta viettää. Ilta sujui loppujen lopuksi oikein muksasti vaikka Hunksien Matias meitä esiintymissuunnasta juksuttikin ja päädyttiin sitten kattelemaan show takaapäin. Kokemus tietysti tuokin, ehkä kuitenkin tykkäisin sieltä edestä tai sivulta sitä katsella :D Ja koska baarissa oltiin pitihän meiän ottaa todella sympaattinen yhteiskuva ton Ellun kanssa.



"Se kuva pitäis ottaa kauempaa" by Matias
Show'n jälkeen oli aika palata hotelliin, koska väsymys painoi ja aamulla olisi taas aikainen herätys tiedossa. Vaan ensin piti toki seikkailla käytävillä. Ja suorittaa missio "etsi jääpalakone"

Pakollinen peilipose

Toisinaan näytän väsyneemmältä kuin toisinaan.


Kaiken kaikkiaan ihan mukavaa vaihtelua normaaliin lauantaihin verrattuna tällainen seikkaileminen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti