perjantai 18. huhtikuuta 2014

Ahkera lapsi on kiireinen lapsi!

Taas on kuulkaas kovasti pitänyt kiirettä ja sitten kun ei ole varsinaisesti ollut kiire mihinkään niin sitten on ollut kiire maata sohvalla ja ottaa chillisti. Mutta täällä olen taas ja valmiina kertomaan teille että mitä sitä on viimeisen parin viikon aikana tullut tehtyä. Siis muuta kuin niitä iänikuisia töitä.

 Käytiin tossa huhtikuun alun ja talvilomaviikon kunniaksi risteilemässä vähän tuolla Itämerellä. Kuvia sieltä tuli noin 600 ja niitä koitetaan kovasti käydä läpi että jotain saatais aikaiseksi myös tuolla Shanshain blogin puolella, jonne tosiaan ois tarkoitus saada tässä lähiaikoina jotain sepostusta kyseisestä reissusta. Esimakuna nyt tässä pari kovin edustuskuvaa kenestäpä muusta kuin itsestäni:

Ilmeeni kun skumppapullo olikin yhtäkkiä tyhjä.

Skumpan loputtua piti siirtyä baarin puolelle, jossa selkeästi meni mukavasti :)
Risteilystä toipumiseen ei paljon aikaa jäänyt, kun jo seuraavana päivänä oli suuntana Tampere ja tämä meidän uusin villityksemme MadCraft. Oli taas oikein huikea meno. Mitä nyt vähän joutui tota Tompan kitaraa väistelemään, mutta hauskaahan se vaan oli :D Siitäkin reissusta tulossa tonne toiseen blogiin asiaa enempi kunhan saatais otettua itseämme ja toisiamme niskasta kiinni sen kanssa. Tässä nyt vähäisestä kuvasaldosta pieni maistiainen.

Tomppahan se siinä ilmeilee.
Näin kului loma ja oli taas paluu arkeen vaan eipä tuokaan juuri haitannut, kun siellä viikonlopussa häämötti taas keikkaa. Tällä kertaa ei onneksi tarvinnut Helsinkiä pidemmälle suunnata sillä oli vuorossa Kampin Kevään avaus-tapahtuma, jossa soitteli mm. joku sellainen MadCraft ja tottahan toki meidän oli taas oltava siellä eturivissä katsomassa ja fiilistelemässä ja muuta mukavaa ;) Tunnelma oli ihan järkyttävän huikea. Yleisö oli ihan mahtavasti mukava ja pojat veti hyvän setin. Oikein positiivinen mieli jäi tästä tapahtumasta. Lisää tällaista, jookos kookos?

Ensin toisinaan pitää vähän viritellä ennen kuin voi pistää kemut pystyyn


*KLIK* tuolta voi käydä katsastamassa vähän sitä, että millaista menoa siellä oli tarjolla.



Kun Mädäreiden aiheuttamasta hysteerisestä hepuloinneista oli selvitty ja aikaa kuluteltu Kampin käytävillä istuskellen, mäkkärissä syöden ja muuten vaan hihhuloiden oli vuorossa illan seuraava ohjelma nimittäin Antti Tuisku @ Pressa. Sielläkin oli oikein lupsakkaa. Takana oli tosin jo pitkä päivä ja kisaväsymys alkoi vaivata itsekutakin. Tämä vähän lannisti tunnelmaa, mutta ihan lupsakkaa oli tämäkin keikka noin loppujen lopuksi katsella.

Lallatilallati LAAAA!
Tällä viikolla on tullut sitten harrastettua enemmänkin tätä kotona chillausta ja kaupoissa pääsiäisjuttujen (=ruuan) ostamista ja hammaslääkärissä käväisyä.

Että sellaiset pari viikkoa mulla ollut. Tällä viikolla suunnitelmissa olisi vähän lisää töitä vielä (huomenna herätys klo 4 aamulla, nam) ja sitten sunnuntaina American Car Show'ta ja Hunkseja tiirailemaan Messukeskukseen. Niin ja sitten vielä samana iltana Hunks-keikka joko Il Trenossa tai Porvoon Amarillossa, toivottavasti Il Trenossa niin ois lyhyempi kotimatka :D Tämä tältä erää, mahtavaa jos jaksoit tänne asti ja jos et jaksanut niin tota emt :D

Ainiin pakollinen musavinkkaus meinasi ihan totaallisesti unohtua, joten tässä se olisi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti