lauantai 15. elokuuta 2009

Never forget !

Kotiuduin just Kannusta. Siellähän oltiin Iskun kanssa koska siellä oli Skandinavian Huksit. Ilta oli aivan mahtava, vaikka olis noi voinu alottaa aikasemminki. Nähtiin hyvä kroppasia miehiä ihan eturivistä ja koskemismahdollisuuksia oli myös useita.. Vähän olis kyllä kans voinu näyttää enemmän. Pyyhe pois ! Niin siis siellä pari kertaa oli herroilla vaan pyyhe lanteilla ja sit sen alla ei ollu mitää. Kyllähän me nähtiin perseitä muutamaan otteeseen, mut olisivat nyt vieneet loppuun sen minkä alottivat ja heittäneet ne pyyhkeet helvettiin.

Hunksit kävi aina tasasin väliajoin antamassa käsisuudelmia kirkuville tyttösille. Ja sit niiden ihkui hikisii vartaloit ois saanu hiplailla, mut eipä hiplailtu :D Oli kuulkaas palomiehiä, poliiseja, raksamiehiä ja ties mitä muita esiintymisasuja.

Noh siinä sitten ihan lopuksi tuli sit semmonen välispiikki, jossa kerrottiin että homma on lopussa, mutta se haluu antaa meille vielä jotain kotiinvietävää. Ne kotiin vietävät oli julisteita ja niitä oli vissiiin viis tai kuus jaossa. Ja nyt kävi kuulkaas niin hassusti, että yks miekkosista tuli siihen mun eteen nappas mun kätösen ja muiskautti siihen suukkosen ja sitten ujutti julisteen siihen käteen. Sil oli aikas kivat silmät muuten. Voin kertoa. Ja monet tytöt oli siinä sitten kateellisia. Hehe.

Hauskaa oli ja menisin millon vaa uudelleen. Ja mieluiten eturiviin myöskin. Ja sit jos sillon viel ääni pelais paremmin, ku nyt. Kiljuminen oli aika vaikeeta ku on ääni ihan maassa. Nyt öitä rakkaat lukijat, pahoittelen mahdollisesti sekavaa tekstiä. Se johtuu vaan siitä järkytyksestä, kun se yhtäkkii tuli ja tuijotti syvälle silmiin ja nappas käden :D Oli yllättävää nähkääs.

Hyvää yötä, Jeesus myötä kiitos tästä päivästä. Se. oli. ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti