keskiviikko 12. elokuuta 2009

päivityksiä

On taas kulunu turhan pitkä aika viime kirjotelmasta, mutta onneks se oli edes kunnon romaani, jota ei varmasti jaksa yhellä kertaa lukee loppuun asti :) Aattelin nyt näin keskiviikon kunniaks tulla jotain selittämään.

Olin tossa viime viikolla siis isostelemassa Velskolan Kartanossa. Leiri oli aika hermoja raastava, koska alku leiri meni osittain siinä, kun pohti että miks helvetissä mä taas lähin tähän hommaan ja samaan aikaan piti esittää ilosta isosta lapsosille, jotka otti pattiin. Lapsukaiset oli melkolailla tottelemattomia. Tai ainakaan ne ei kuunnellu meitä isosia.. mut onneks Sannin auktoriteetti toimi. Nää mm. laski huteralla kaiteella ja roikuttiin ikkunoista. Raamikset oli ihan hirveitä. Ne ei puhunu yhtään, paitsi yks joka ei meinannu ollenkaa lopettaa puhumista. Kaikki työntekijät mulkas aina pahasti ku ne kulki mun raamispaikan ohi just pahimpaan aikaan ku kaikki oli hajoomas käsii.. No eni vei niistä selvittiin. Iltaohjelmat oli kivoi, erityisen paljon tyksin sunnuntain ohjelmasta. Siinä oli tavotteena tehä tooosi hauska ohjelma, koska oli vierailuilta ja koti-ikävä riski kasvo :D. Tylsin ilta oli kyllä vika ilta. Ellu meni hylkäämää meiät ja ei saatu ees valvoo ku puolille öin. Aamulla päädyin yksin aamupalalle ja sit olin siel pitkään ennen ku kukaan työntekijäporukasta tuli sinne.. Sain vastata kysymykseen, että onkos nyt yksinäinen olo kun elisa ei oo paikalla? Sanoin että ei nyt varsinaisesti yksinäinen, mutta olihan se outo tilanne.

Leiriltä siis selvisin melkein hengissä. Tänään oli vuorossa konfisharkat ja valokuvaukset. Alba show oli taas jännää katottavaa, ku ne oli kuulemma niin rumii :p Valokuvista tuli hyvin kauniita, tosin työntekijä kuvasta puuttu puolet porukasta. Ellu seilaili jossain, Ihku-Johkua ei myöskää näkyny samoin oli kateissa Mirka. Meiän porukan kuva on varmaa mielenkiintonen näky, ku työntekijät kiusas isosparkoja, että me ei oltas nii myrtsei siin kuvas.

Ens viikolla alkaa sitten taas koulu.. Ei kyllä yhtään huvittas. Ainakaan ku yo-kirjotukset lähestyy ja sitä alkaa pieni ihminen suuressa maailmassa miettiä, että mitenköhän niistä selviää.. iik. ei voi muuta sanoa.

On ens viikossa jotain mainiotaki.. Fiksuimmat ehkä arvaakin jo mitä meinaan. Kyllä ! Bluesin pelit alkaa. Ne on kyllä vasta harkkapelei, mutta ihanaa se on silti. Ah en voi kyllä kuvailla kuinka niitä pelejä oonkaa odottanu. Ja se tunne siel pelissäkin on varmaan jotain ihkuinta vähään aikaan. Kaikkien muidenkin kannattaa tulla Barona Areenalle 19.8. ja 20.8. Liput ei maksa paljon. Yhen pelin lippu on 7€, mut jos tulee molempiin peleihin nii se on vaa 10€. Kaikki mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti