perjantai 25. joulukuuta 2009

Tällanen joulu tällä kertaa :)

Joulu on kuulkaa kivaa aikaa. Tuli syötyy hyvää ruokaa, sain kivoi lahjoi ja kaiken lisäks sain sumlittuu työtki silleen et pääsen peliin 29. päivä ja oon sit töis uudenvuoden aattona mut ei se mitää. Kuvasin paaaljon kaikkee. Taisin ottaa about 50 kuvaa. Oho. Dokumentoin kaiken jälkipolville ihasteltaviks.. Ajatus oli et voisin laittaa niit tänneki mut must tuntuu etten osaa laittaa niiit sillain kivasti, mut koitetaan kuitenki.


Päivähän alkoi mukavasti kauppareissulla ja kuusen koristelulla. Kuusi näytti jo välillä siltä, että katja 3v oli päässyt koristelemaan. Ei se enää lopuks onneks näyttäny siltä.
Tähän vaiheeseen kuulu myös jouluterkkujen lähettäminen kavereille tekstareina.












Kun kuusi oli saatu hoidettua tuli telkkarista Joulupukin kuumalinja ja sitten piti tietty kattoo kans Lumiukko. "I'm walking in the air..." jne.

Sitten päästiinkin jo ruokien kimppuun. Tehtiin melkein ite porkkana- ja lanttulaatikko, ne valmistettiin sellasist valmiista soseista.
Piirakoitakin oli kivasti. Ja hedelmiä.































Hmm.. Sitten kello tais ollakin jo n. 12 ja oli joulu puuron aika. Kanelilla ja sokerilla toki.Puuron jälkeen oli aika hengailla. Tämä taas tarkoitti, että ehti käymään koneella ja kattomaan leffoja kivasti telkkarista. Hengailujen jälkeen alkoikin jo hämärtää ja tuli saunan aika. Saunan lämpeemistä odotellessa piti toki sytyttää kynttilöitä.

Sitten olikin vuorossa ruoka. Tarjolla oli kaikkea mukavaa. Kinkkua, laatikoita, kalaa, piirakoita yms.

Ruuan aikana pukki oli käynyt kylässä ja tuonut mukavan säkin lahjoja. Ja Katja-tonttu joutu sitten lahjojen jaon hoitamaan. Paketteja tuli ihan hyvä määrä.

Eikä niiden sisältökään huono ollu. Sain Anna Abreun Just A Pretty Face?- cd:n, suklaata, Blues-sukat, kupin karkilla, lisää suklaata, purkkaa :D, jonku Aku Ankka kirjan kovakantisen sellasen, pyyhkeen, suojamuoveja kännykän näyttöön ja kännykän.

Ja vielä lopuks mentiin käymään hautausmaalla ja laitettiin pari kynttilää sinne. Voin kertoo, että siellä oli suht nättiä.
Sellasia kuvia tuli otettua sitten. Oli kiva joulu. Nyt vois taas alottaa uuden kännyn käytön opettelemisen.

Seuraavaa peliä, Uuden Vuoden partyja ja lahden reissua sekä Ellun blogeja odotellessa Hei hei kaikille. Toivottavasti kaikilla oli kiva joulu. Moikka <3

1 kommentti:

  1. http://fearofanxiety.blogspot.com/2009/12/minun-sankyni-haaste.html

    Haastan sinut osallistumaan tuon linkin kautta hienoon minun sänkyni -haastetehtävään :)

    VastaaPoista