torstai 9. joulukuuta 2010

nyt voitte taas kuvitella

että tää on joku joulukalenteri muka :D

Näin 8. ja 9. päivien kunniaks ajattelin, että voisin kertoo vähän eilisestä ♥

Oltiin siis Helsingissä ja suuntana Huuma, jonka ovet tosin aukes vast 21.00 ja oltiin siel liian ajois joten mentii mäkkiin. Siinä oven lähellä Ellu sitten bongasi kivasti Antin. Joku varmasti epäilee tässä vaiheessa että "noni nyt ne sit meni selittää sille jotain tyhmää/alko seurailee sitä", ikäcä tuottaa pettymys mut kyl me sinne mäkkiin mentii ja syötiin ja juotiin (ihan vettä vaan). Ja sit vasta mentii tennispalatsiin päin koska Anttiki oli menny sinne :D

Huuma oli ihan kiva paikka ja porukkaakin oli paljon. Show alko jopa 00.00 aikoihin. Se oli oikein nautinnollionen, kuten melkein joka kerta. Saatiin taas katella Matiasta, Anttia, Villeä, Nikitaa ja Iiroa ♥♥♥ Joo ja nyt tulee se kohta kun mentii puhuu Antille, eli show oli ohi ja pohdittiin että mitä tehtäs ja päädyttiin niinkin yllättävääv ratkasuun kuin: "etitään hei niiden auto ja mennää pyytää halit" Ei sinne autolle sit ilmaantunu ku Antti ja sit mentiin Ellun johdolla sinne "moi tultiin pyytää halei ennen ku lähetään kotii" ja tokihan me ne siltä saatiin ja tokihan se muisti meiät. Olihan toi vasta 11 kerta tänä vuonna. Siinä sitten jotain sanoja vaihdeltiin siit ku Antti totes että tehän ootte usein käyny ja moneskos tää oli jne. Sit sanottiin heipat ja se meni HUNKSmobiiliinsa ja me lähettiin kohti bussii.

Mentiin yllättäen viel sit kannus käymää jos nähtäs viel yks namu jätkä siellä ja nähtiinhän me. Ja sit jotku papat tuli selittää meille jotain jne.
Kattokaa nyt niitä. Ei niitä vaan voi olla rakastamatta.
Kiva kiitti moi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti