sunnuntai 2. tammikuuta 2011

2010 ja sen HUNKSittelut ;)

Vuoden HUNKSittelut alotettiin heti vuoden vaihduttuu eli 2.1. Kannussa, tää tais olla eka keikka Ellulle, jos en väärin muistele. Tuol ne kans sano meille "sori" tai oikeestaan Niko sano :) Se meinas huitasta meit johdolla.

Toinen tais olla sit 4.4. Messukeskukses, jossa oli sillon AmericanCar Show, jossa oli joidenki juttujen mukaa myös autoi. Siel oli kaks esitystä.  Ekas meiän paikat oli vähän turhan sivussa, mut tokassa sit panostettiin ja oltiin ihan loistavil paikoil. Joel tuli suoraan siihen meiän eteen ja sano "moi" ja se tallentu kameralleki ;) Tän reissun jälkee tais joku/jotku olla vähän taivaissa.



Sit tuli meiän eka HUNKS-risteily 8.-9.5. Baltic Princessillä. Oli aika jännää ku ei koskaa tienny millon noi tulee jostain kulman takaa. Ei oltu tollon ees nähty niit nii monesti et oltais pystytty olee se hetki ku ne kävelee vastaa vaa silllee "kappas HUNKSei" vaa meil oli ain jotku ihme virneet. Paras oli toki ku selitin kuinka meil on aina tosi jees ilmeet kun... ja sit ne käveli vastaan :D sit hajottiin

Eka yhteiskuva med HUNKSit

 Seuraava eli keikka nro 5 oli Karjaan After Eightissä 21.8. Sinne päästiin kivasti koska Lassi kivasti kuljetti meiät sinne. Ei ollu kyl mikään paras keikka, mut kai se huonoinki joskus pitää kokee, eiks? Mut ton shown jälkee oli tavallaan aika hauskaa. Autost oli erinäisten syiden takii loppunu akku ja meiän piti saada koitettuu mäkilähtöö eli sitä´koskaa olis pitäny työntää mut jestas sentää meit oli kaks tyttöö ei me siihen pystytty, joten eikun hakemaan apuu vaa. HUNKSeja löyty sit kivasti siihen hätään. Antti siel kovasti työns meiän autoo ja saatinpa ainaki yhteinen puheenaihe aina ku nähään se :D



4.9. Oli sit vuorossa taas Kannu, jonne rynnistin suoraan työpaikan bileistä. Oltiin asemissa joskus 20 aikaan ja nähtiin siis ku miehet tuli sinne ja laitto paikkoi valmiiks. Ja päädyttiin juttelee Villen kans mukavii. Ja esitys, se oli jotain hienointa ikinä. Ne oli jatkuvasti siin meiän edes heilumas ja odottelemas et hipsutettas niiden lihaksii :D ja sitähän me toki harrastettiin. Ja sit toi ellu joutu keskelle ja sai kivasti nauttii ku tää Ville siinä tanssi. Sain ruusun. Sit mentii moikkaa niit esityksen jälkee sinne parkkikselle mis ne pakkas autoon kamoja ja saatiin niilt halit :) Ja muistettiin toki kiittää Anttii siit ku se työn sitä autoo sillon. Se toki tajus sit et miks me oltii nii tutun näkösii.

15.10. Mentiin sit Ellun kans kauneus ja terveys-messuille koska siel oli HUNKSit. Ostettiin niiden kalenterit ja saatiin niihin nimmaareitki. Shown aikana kiljuttiin välil kahestaan ku tiedettiin aina mitä oli tulossa. Ellu sai tuolt ruusun. Juteltiin Antin kans taas mukavii autosta ja siit et oltiin saatu se hajotettuu taas ja et oltas tarvittu taaas työntöapuu Tollon alettiin miettii et jos saatas 10 kertaa täyteen ton vuoden aikana... toi oli siit nro 7



Lokakuus oli myös meiän VIP-lippukeikka 22.10. Ja Matti oli isäntämme ja sen puheluu odoteltiinkin sit koko pitkä päivä jännityksel. Tosin siin odottelu vaihees ei ollu havaintookaa kuka sielt soittelis. Sain myös tuol ruusun :) Sit jutskailtiin tai siis osa meist jutskaili kovasti Matin kans. Toikin oli oikein hieno reissu.



7.11. toi tullessaan keikan nro 9. Paikkana Messukeskus ja SkiExpo, jossa käytiin vierailee just sen verran et oltiin hyvis asemis ennen keikkaa ja sit saatiin keikan jälkee nimmarit. Sit rynnisettiinki eri suuntiin Ellu selloon ja mä laivalle.

Miehet riveissä

Joulukuu olikin sit yhtä HUNKSitteluu vaa. 4.12. oli tosiaan Casinolla bileet. Voitettiin pelikoneist jokaselle 10€ ja oltiin jättetyytyväisii. Sit odoteltiin siel mis keikan piti alkaa nii joku puol tuntii ylimääräst, ku sillon vielä tuntematon suuruus oli myöhässä. Sit vähän ärsytti ku jalkoihin sattu, mut sit saatiin show käyntiin ja huomasin kuka sinne lavalle kirmaa ja voin kertoo ettei haitannu odottelu enää yhtää. Sielt tuli kivasti Joel paikalle. Tais se 10 tulla tosiaan täyteen.

Vajaa viikko tästä eteenpäin 8.12. Huuma ja Pikkujoulu bileet. Mitähän sitä täst sanos. Oli ainaki silmänruokaa. Ellulle Ville ja mulle Matias. Ei ne muutkaa toki huonoi ollu, mut noita me taidettiin eniten tuijottaa.. ja sit Anttii, koska se tunnisti meiät keskenkaiken ja sit se oliki jatkuvasti esittelemäs itteensä meiän edes.

16.12. koitti ja suuntana Turku ja Silja Europan Turku-Tukholma-Turku-reissu, josta en nyt kommentoi mitää ku voitte katella noi meiän videot reissust :D ne on tuol joulukalenteris jos joku ei oo huomannu.



Keikkoja siis lopulta oli 13. Sitä en tiiä mis vaihees toi lähti käsist, mut ei se mitää ihanaa on ollu ja tulee toivottavasti olemaan myös alkaneena vuotena.

Tähän loppuun voisin koittaa viel listaa TOP 5 hunksit.
- Joel
- Antti
- Matias
- Matti
- Ville

Järjestys on hyvin liikkuva ja voi vaihtuu yhen risteilyn aikanaki moneen otteeseen :D

2 kommenttia:

  1. Oho, Antti noin korkeella :D Ja Villeki listoilla :D

    VastaaPoista
  2. Joo. Eihän noi toki vaihdu ku päivittäin :D noi sijat 2. ja 3. ja oikeestaan viel 4. on aika liikkuvii :D

    VastaaPoista