sunnuntai 2. tammikuuta 2011

2010 oli ja meni

Vaan mitä se pitikään sisällään. Nyt voisi olla hyvä hetki vähän kerrata.

Olin abi ja se vasta oli mukavaa. Pelailtiin kivasti sählyy opei vastaan ja niit sai vähän pahoinpidellä siin sivus. Sit penkkarit ja rekka-ajelu ja risteily.

Vuoden yks suurimmist jutuist oli tietty se ku pääs ylioppilaaks ja viel ihan jees papereil. Kaikki kirjotukset oli aina jännittävii, mut silti jotenki tosi mukavii juttui. Paitsi ku piti palauttaa se paperi sinne eteen se oli joka kerta yhtä kauheeta. Tai ei sillon vikas kokees ku istuin nii edes :D

Tais sitä karaokeaki olla ohjelmistossa silleen semisti :D ja noin baarireissuja muutenki. Kilinää ei toki saa unohtaa. Sehän me bongattiin jo joskus alku vuodest en muista tarkkaan et millon, mut sillon oli viel lunta. Ja sit me ollaanki ahkerasti katseltu sitä siitä lähtien.

Bileitä oli jos jonkin laista oli Pallomeribileet, vaahtobileet, erotiikkailtoja joissa oli finnish gentleman show, NAMINAMI ämpäri bileet viidakkobileet, tonttubileet... näitä riitti ja aina me innoissaan kirmattiin kaikkialle. Kantisbileissäki taidettiin loppuvuodesta jo vierailla.

Töitäkin tuli harrastettuu välillä enemmän välillä vähemmän. Oli mukavii vuoroi kenttähommissa ja välillä vähemmän mukavii kassalla.

Ja sit oli toki näit fiksui ideoit kuten se et ku Adam Lambert tuli 2.5.  Stockalle jakaa nimmareit nii eikös sinne sit pitäny päästä. Tarkotushan mulla oli mennä vaihteeks taas ton yhen kans, mut ku se ei sit jaksanu nii otettiin suunnitelma B ja menin Iskun ja sen tovereiden kans. Jonoteltiin sit tosiaan se 4 tuntii, mut oli ihan kivaa joo :)





Adam Lambertin takii koitin voittaa lippui siihen X-factoriin mis se oli vieraana, mut ei oikein onnannu, mut päädyin sit yhtäkkii kattomaan sen finaalii ku sain sinne liput :D

Jeps, sit meist tuli 30.5. sunnuntaijuoppoi, ku mentii viettää mun synttäripartyn kaltasii juttui dilloon. "aina töissä" oli siel juopottelemassa kans, toki eri pöydäs ku me mutta tiskille satuttiin kerran saman aikaisesti ja päättipä se sit kysyy et "anteeksh, lähtiskshä mun khanssa huomenna vaikka kahville?".. En lähteny. Eikä noi mun kaverit ees huomannu asiaa. Niil oli liian kiire tuijottaa kilinää, jota toki mäkin kovasti yritin tehä mut toi yks häiriköi.

Pari keikkaa, noin HUNKSien lisäks, tuli myös nähtyy eka 18.6. Edward Maya Circukses. Se ei ollu mikää kovin mahtava mut tulipä nähtyy seki.  Toinen oli sit vast 6.11. Adam Lambert Kaapelitehtaal. Siel jonoteltiin kivasti taas muutama tunti oli suht viileetä jne. Mut tää oli jo huomattavasti parempi juttu ku toi Mayan keikka.

Elokuussa alotin sit opiskelee merkonomiks. Ei me siel mitää oikein opita, mut on mul kiva luokka jonka kans ollaan jo yhel risteilylki käyty ja toista suunnitellaan kovasti ens maaliskuuks. Elokuu toi myös tullessaan Bluesin ja kaikki ne pelit ja kauppakeskus vierailut.

Sit tuli syyskuu ja sain uuden virallisen hovikuskin nimittäin Ellun ja sen jälkee onki sit ajeltu runsaasti :D ei viel tosin mihinkää pitkälle mut kyl seki viel tapahtuu. Syyskuu noin muuten oli aika tylsä. Alotettiin keskiviikko juopottelut, ku sunnuntaijuopotteluist oltiin päästy eroon. Nyt en oo varma mut mul on sellanen muistikuva keskiviikoist et yllättäen pelkät 1€ juomat ei meit saanu paikalle vaa se tais olla toi kilimä taas. Täs vaihees kiellän kaikki väitteet siit et meist olis muka mukavaa katella sitä.

Joulukuuhun asti oli sit vähän hiljasempaa eli töitä ja sit keskiviikkoi. Mut sit ne bileet vasta joulukuun ekal viikol alkoki. Heti ekana päivänä mentiin kannuun Ellun kans koska sen tipaton marraskuu loppu kivasti ja toi eka päivä oli keskiviikko. Sit perjantaina oli Iskun YO-juhla ja käytiin kattelee ku se sai lakin päähänsä, nyt meit on jo kaks virallisesti fiksuu meiän porukas. Lauantaina oli sit viralliset partyt joihin matkasin vast ku kaikki sukulaiset oli lähteny, tää taas johtu siit et olin töissä eka kokopäivän ja sit siit kiireellä kotiin ja sit kivasti sain kyydin suvelaan, josta jatkettiin Grand Casinolle, josta myöhemmin lisää.

Siinä se vuosi 2010 meni. Oli parempi ku aikasemmat vuodet.

Vuonna 2011 on luvassa ihan samoja kujeita ku edellisenäki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti