sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Jouluuuu 9

Perjantai oli harvinaisen tiukkaan aikataulutettu, jopa mun suunnittelemaks. Eli aamulla menin ihan tavallisesti töihin harjoittelupaikkaan, aivan kuin olisi ollut mikä tahansa päivä. Päivä oli tosin kaikkea muuta kuin tavallinen.

Tavallisuus loppui 14.21, kun sain puhelun. Se oli Ellulta. Oli aika lähteä. Joten lähdettiin siis ajelemaan Lohjalta kotiin aivan järkyttävässä lumisateessa. Kotiin kuitenkin selvittiin eikä mitään erikoista tapahtunut. Kotona oli vuorossa pikainen suihku ja vaatteiden vaihto ja lähtö kohti Ylen studiota, joka sijaitsee jossain päin Pasilaa. Matka ei ollut aivan mutkaton sillä aikataulullisten kiireiden takia ei kukaan ollut ehtinyt kattomaan, että missä paikka tarkalleen sijaitsi. Tiedot rajoittuivat siihen että millä busseilla sinne pääsee Pasilasta ja että Ilmalasta on lyhyt matka kävellä. Mutta sateesta ja märästä maasta huolimatta perille päästiin ja muksaa oli. Tosiaan jos jotain kiinnostaa et mitä tehtiin jossain studiolla niin oltiin Lauantaiprojekti-ohjelman studioyleisössä. Ohjelma ei välttämättä ole kaikille joten kävin kopioimassa ohjelman fb-sivuilta sen kuvauksen.

"Lauantaiprojekti on huvittavahko talk show, joka on kuin karkkipussi, johon on valittu parhaimmat makeiset. Live-yleisön edessä tapahtuvan tarinoinnin lisäksi nähdään teräviä ja hymyä täynnä olevia sketsejä ja kilpailuja – yllätyksiä unohtamatta.
Viikoittain itsensä liikon laittavat valovoimaiset henkilöt eri aloilta - vaihtuvina tähtijuontajina nähdään näyttelijöitä, muusikoita, tanssijoita, malleja...".

Että sellanen ohjelma. Tällä kertaa tähtijuontajina oli Scandinavian Hunkseistakin tutut Mauno, Niko ja Jucci. Oli ihan super hauskaa. Kyllä niiltä pojilta läppä lentää ja sainpa myös uuden hiirimaton. Suosittelenkin katsomaan Yle 2- kanavaa lauantaina 31.12. klo 19:10. Siitä on sitten hyvä alotella uudenvuoden pippaloita sillä.


Noh sieltä sitten suunnattiin märät askeleemme kohti Pasilan asemaa, tarkoitus oli tosin päätyä Ilmalaan, mutta löydettiin ittemme Hartwall areenalta ja parempi niin. Hypättiin sitten junaan, joka kivasti vei meidät Leppävaaraan, josta sitten suunnattiin tarkempaan kohteeseen eli Fenniaan, jossa yllättäen oli HUNKSit :) josta lisää kohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti