sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kalender #10

Nyt lisää siis Fennia reissusta. Eli oltiin sovittu kaikkien niiden kanssa, jotka meille oli ilmottautunut että ne tulee mukaan että me ollaan siellä joskus ysin maissa ja etitään toisemme sieltä sitten. Noh me oltiin toki kauniisti myöhässä, mut se johtu ihan vaan siitä kun oltiin Pasilassa vasta 21.00 aikaan ja piti hakee hesestä ruokaa ja juna meni muutenkin vasta 21.12, joten saavuttiin paikalle 21.30 noin suunnilleen. Mia meitä jo odotteli siellä odotteli kun se ei vissiin yksin halunnut mennä sisään, tai jotain en tiiä, mutta kiva kun odotteli :) siitä sitten mentiin sisään ja koitettiin etsiä Annia kumppaneineen. Yllätys oli keskikokoinen kun oltiinkin porukan ensimmäisinä meiän porukasta, vaan eipä hätiä mitiä valitiinn siitä hyvä pöytä, josta oli hyvä näkymä lavan eteen, että voitiin tarkkailla koska täytyy lähteä eturivii valtaamaan.

Kello oli jotain kun Hunksi pojat alko saapumaan.. tai siis osa niistä, eli Antti, Ville ja tais se Mattikin siitä ohi mennä. Antti tuli toki vaihtamaan kuulumisia siinä pikaisesti ennen kun pyysi henkilökuntaa avaamaan niille backstagen oven. Ei siinä mitään sitten haettiin juomaa pöytään ja jutskattiin niitä näitä, kunnes Ville tuli siihen meiän pikkuruiseen pöytään meiän seuraks ja istupa se siihen vapaaseen tuoliinkin kivasti mun viereen (: ♥ maisto se Ellun juomaakin. Hihiiii. Siinä sen meiän kanssa hengaillessa ohi käveli neljäs hunksi Mikko nimeltään ja siinä kohtaa tajusin olevani taivaassa ja illasta tulevan ihan mahtava. Ville siitä sitten lähti valmistautumaan yms Hunksi hommia hoitelemaan ja me jäätiin hihittelemään keskenään. Ja eipä aikaakaan kun paikalle saapui loputkin porukasta eli lähinnä Anni.

Ilta siinä jatkui sitten ihan normiin tapaan cokista juoden ja tanssilattiaa vallaten. Mitäpä sitä ei tekis eturivin vuoks, nytkin tanssahdeltiin varmaan semmoset 1,5h siinä ihan vaan että varmasti ollaan sitten ekassa rivissä ja muutenkin hyvin sijoittuneina.

Show time oli klo 1. Mä sain ainakin kivasti huomiota erityisesti Villeltä. Tiiättekö, että on kovin vaikee katella vaaleita viikinkejä (Anttia, Mattia ja Mikkoa, erityisesti kahta vikaa) jos tietää että siinä sun edessä yks tuijottaa suhun päin ja virnuilee kovasti jos siihen sattuu katsahtamaan. Toisaalt se on kyllä kovin mukavaa, mut hassuu se on. Oli siis oikein ihanaa ja pysyin kivasti siellä taivaassa mihin olin aikasemmin jo päässy.

Normaaliin tapaamme mentiin sitten keikan jälkeen ulos odottelemaan, että millon ihanat hikiset miehet malttavat saapua ulos, että voidaan vielä jutskailla ja ottaa kuvii. Tällä kertaa ne ei kauheesti diivaillu ja tuli silleen suht nopee ulos ja saatiin kuvamme. Siitä sitten päästettiin pojat koteihinsa ja alettiin itekkin suunnittelemaan kotiin menoa ja menopelinä toimi taksi.

Kello oli jo mukavasti about 3.15 ja mullahan toki alko työt aamulla klo 6 eli herätys oli 5.00.
Mutta eipä mitään oli ihan törkeen kiva ja ihana. En katunu edes lauantai aamuna. Tämä kiittää niitä kaikkia mukana olijoita, jotka tähä lukee ja toki myös niitä jotka ei tätä lue mut oli silti tekemässä yhtä hienoo päivää mun elämässä. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti