keskiviikko 10. helmikuuta 2010

moi vaan kaikille

Dear diary. sitting in my room :D elikäs moi vaan kaikille.Tänään on ollut mielenkiintoinen päivä, kävin koululla ja yritin hakee abiverkkareit+haalareit+niiden mukana tulevii namui, mut en sit onnistunu siin, koska siel ei ollu opkhuonees ketää sillo, sit menin selloon ja ostelin kaikkee tarpeellista, kuten sen valkeen paidan ja koska siitä näkyy läpi nii hankin sinne alle toisen paidan ja sit hankin Antti Tuiskun Hengitän special edition CD:n, koska halvalla sai siin on eikä siinäkään vielä kaikki tos cd:s on myös joku Antti Tuisku at sea (DVD) osio :). Joo tosiaan sit kävin kirjakaupas ja ostin pari normaalii lyijärii, joista toinen on HB ja toinen B, eli juuri sopivii ylppäreiden monivalintoihin. Ja just äsken kotiuduin Ikeasta, jonne lähin aika silleen extemporee, ku tuli vaan sellanen fiilis, että mä haluun ikeaan. No sitten mä tekstailin ihmisille ja sain Iskusta seuraa ja sinne me sitten matkattiin. Ostin kivan tyynyn ja isku osti jonku geelinaamiosysteemin, siis sellasen joka laitetaan kylmään ja sit sen voi laittaa silmille sillee kivasti, you know.

Mun mukavista ostoksista voisin laittaa tänne nyt kuvii, mut en oo viel ottanu, joten laitan huomen sit sellasen kuvablogin, johon voin laittaa kuvii myös abiverkkareist, kaikist kivoist namuist mitä saan heitellä ja sit niist haalareist.

Huomenna olis tarkotus köydä yrittää tavaroiden noutamist uudellee ja samal hakee myös ne Fazerilt tilatut penkkarinamut. Sit varmaa alotellaan maalaamaan noit haalareit ja sit jos viel kävis entresses ostaa pyyhekumin ja sit eväitä tekstitaidon koetta varten. Eli another "kiireinen" päivä tulossa. :))

Nyt mulla on kyllä sellanen pikku kriisi muuten kuulkaas etten tiiä pitäskö mun ostaa lippu tohon ens tiistain Jokerit-Blues pelii, ku jos en mee sinne nii sit pääsen kattoo Bluesin pelei vast 2.3.(?), no mut kuitenki vast piiiiitkän ajan pääst.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti