maanantai 22. helmikuuta 2010

Huhhuh

On kyllä taas takana sellanen viikko ettei mitään rajaa. Toisaalt oli kyllä ehkä yks lukion parhaist <3
Viikohan alko mukavasti kahella kuuntelulla, enkku ja ruotsi siis kyseessä. Molemmat meni luultavasti ihan kivasti. Mä en ees muistanu vissiin jännittää niit kauheesti tai ainaki ennen ruotsin kuunteluu oli ihan cool olo, you know.

No sitten tiistainahan oli oikein actionpäivä. Hmm, ensin oli aamulla kuuntelu ja sit alko kokeiden palautus. Hain jopa kaks koetta(?), ku kolme palautust olis ollu, mut en halunnu mennä kuuntelee mitä äikän tekstitaidos olis pitäny vastaa nii en sit menny. Näiden jälkeen suuntana koti, katsokaan kun mun maila oli vielä siinä vaiheessa päivää kotona :D Sitten oli oikein kiva sählypeli.opei vastaan. Opet alotti maalin teon ja sikailun, mutta me abit ei lannistuttu ja tultiin rinnalle siitä sitten ohi ja voitettii vissii joku 5-3 tai 6-3 ja meilt viel hylättii yks maali. Saatanan puusilmä se tuomari, se oli varmaa lahjottu.Mun kohokohdat koko pelis oli kyl ehdottomasti se tilanne, ku taistelin varareksii vastaa ja tumppasin sitä kyynelpääl selkää.. ja suht voimalla ja sit se ku Tatti oli meiän maalin kulmal iiihan yksin ja menin sit estää sitä ja sit meil oli mailasota.

No anyway sit mentii pelin jälkeen tultiin iskun kaa käymää meil ja mentii tohon viereen maalailee kivasti abihaalareit. Se oli aika hulvatonta puuhaa se. Se koko huone siellä oli ihan huurunen ku sitä katto kauempaa. Haalareistä tuli oikein kivat, vaikka ei niissä mitään teemaa olekaan. Maalaamisne jälkeen mä sitten menin taas kotiin ja söin ja matkasin Jaffalaan kattoo pelii. Olihan se sinne mentävä, koska Lamppu <3 tuli taas pelaamaan. Voin kertoo et siel ei oo mukavaa katella sielt yläkatsomost. Ne katsomot on nimittäin ihan törkeen jyrkät. No onneks bongasin tuttui alhaalt ja matkasin sit erätauol sinne. Loput päädyin halvimmilt paikoilt vähän kalliimmille ja siit vielä vähän kalliimmille. Lamppu muuten teki maalinki heti ekassa ottelussaan :)) "ai ai Lamppua kaikille muille pamppua, mutta meidän lamppua ei kukaan sammuta" (paitsi se yks saatanan velivenäläinen) Joo ja sit Blues voitti. Ja sitten alkoi mukava matka kohti kotii, sillon kulki junatki ajallaan. Ihme.

Torstaina oli sitten penkkarit. Aamulla aikasin (8:45) alko abishow, jossa oli ihan mahtava Abivideo, joka löytyy youtubesta. Osa1 ja osa2. Sit lähettiin ajelee rekoil, voin suositella ihan jokaselle. Se oli ihan mahtavaa, ainaki ku vedettii motaril lujaaaaa. Ajelulta sitten kauheella kiireellä kohti katajanokkaa ja laivaa vuorossa oli ABIRISTEILY <3 oli ihan kivaa vaik kyl must tuntuu et toi 2000 abii oli ehk vähän liikaa. Kaikkial oli aina tungost, paitsi Sky Cafèès, jossa ei tarvinnu kauheest jonottaaa juomii. Teemadrinksuina oli Abina ja Vabina, joista jälkimmäistä maistettii, siin oli xantea jotain vihreet litkuu ja RedBullii ja se oli oikein namii. Sussuki tykkäs ja joi niitä sitten oikein kolme kpl. Seuraavia risteilyjä odotellessa.

Nyt on sitten seurailtu runsaasti olympialaisii, joissa suomalaisil ei mee kovin lujaa vaikka onhan sielt jo yks mitali tullu Peetu Piiroiselle :)) muist lajeist ei kannata hirveest odottaa vaikka toivo elääkin vielä..
*klik här* ja pääset kattomaan kivoja kuvia viime viikolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti