lauantai 27. maaliskuuta 2010

Laivailua

Hei taas rakkaat lapsoset. Taas on tapahtunut vaikka ja mitä. Sain tossa mm. kaikki kirjotukset lopetettuu viime keskiviikkona. Kirjotin siis jo viime syksynä terveystiedon ja nyt ahkeroin sit äikän, enkun, yhteiskuntaopin, ruotsin ja matikan kans.

Kirjotuksen oli siis viime keskiviikkona ohi ja mikäs oliskaan mukavampaa kuin lähteä juhlistamaan tätä hienoa tapahtumaa laivalle. Matkaan lähti sitten minä, Ellu ja mun vanhemmat ja laivana oli M/s Baltic Princess, jonne me mennään uudestaan taas toukokuus <3. Mutta jos nyt kuitenkin pysyis ensin tässä risteilyssä.

Tota mitähän sitä osais kertoilla. Alotetaan vaikka sillä että meil oli kiva hytti, josta oli hyvät ja lyhyet matkat lähtee tutkimaan laivaa, jota kans Ellun kans tehtiin ihan urakalla. Siinä alkuun käytiin tutkimassa matkamuisto myymälää eli sitä mis on kaikkii lelui, matkamuistoi yms ja sit mentiin haistelee Parfymeriaan kaikkii kivoi hajuvesii. Tässä oli syvimpänä tarkotuksena kuluttaa aikaa ja tutkii mitä kaikki myymälät piti sisällään. Tän jälkee taidettiinki mennä vähän kannelle kuvailee. Oli ihan kivat näkymät siellä.

Kello alko lähtestymään kivasti puol kasii nii mentiin Iskelmä Baariin, joo se oli iskelmäristeily nii siks siel oli tommonen. Karaokehan se siel oli alkamassa ja me siinä juotiin ekaks siiderit ellul oli omena ja mulla päärynä, mut todettiin samal et noi fizz-siiderit ei oo kovin hyvii, joten juotiin aika pitkälle sit vaa Razzer-drinksui loppuilta. Mut anyway selailtiin siinä samalla sit sitä biisilistaa ja todettiin että ei ollu kovin kummonen valikoima. Siel tais olla vaa kaks Bäkkäreiden biisii. No päädyttiin sit vetämään Antti Tuiskun Tyhjä huone biisi ja siinä olikin siten jännittämistä ennen ku päästiin sitä laulelee ku oli niiiiiin paljon muitaki halukkaita laulajii. Siinä jännityksen ohessa Ellu bongas kuvaajapojun, jota se sit käski munki kattoo. No mä sitten kiltisti katoin ku käsky kävi, mut se kääns just selän meihin päin ja kumartu ottaa kuvaa. Siinä sit vähän hihiteltiin ja mä totesin et "joo, ihan hyvä perse sil" ja sit hajottiin ja sit se kulki hetken pääst ohi meist ja näin sen naamanki sit ja taidettii molemmat todeta et "nii" tai "joo" ja tää nii ja joo toistu aina ku mentiin sen ohi käytävil. Nii ja täl kuvaanjal oli viel vaaleenpunanen paitaki :)
Päästiin viimein laulaa ja must tuntuu et se meni ihan jees ja yleisö tykkäs. Ainaki saatiin ihan hyvät suosionosotukset.

Tän jäljeen matkattiin taas kiertelee ja törmättiin mun vanhempiin, jotka kerto meille et turpaduuri (aka Trubaduuri Mikko Pietilä) ja lähettiin sit ettii sitä paikkaa missä se soitteli. Voin kertoo et ei ollu mitenkää helppoo. Iso laiva jne. No sit löydettiin sinne ja mä hajoilin sille ku tajusin et se on sama jolt oon aikasemminki pyytäny Paranoidii, mut ei se osannu sitä. Ellu kysy täl kertaa ja se katto meit sillee "ei vittu." ja sit se kerto ettei se osaa. Mut kyl se muuten soitteli ja laulo ihan kivasti. Oltiin mm sen uskollisimmat kuuntelijat ja saatiin silt sinkku, jota en löydä nyt youtubest eli en voi linkittää sitä tähän vaik olisin halunnu.

Puolilta öin oli joku ihme Love,Money and Rock ´n´ roll - show siel paikan pääbaaris. Siin oli kaikkii mukavii biisei ja ihan menevä muutenki. Siitä sit matkattiin diskoon ja todettiin et melkein kaikki musa oli tummemmanpikmentinomaavien henkilöiden esittämää (xD) nojoo. sit käytiin hytis ja lähettiin viel yhille ja ne jopa jäi vaa yhiks ja sit mentiin nukkumaan joskus kahen aikoihin, ku aamul oli aikanen herätys ku maissa käynti oli jo 8:30 alkaen. Maissa käytiin aamupalal SadaMarketis ja sit menii Rimi Hypermarkettiin ja osteltii juomii sielt ku ne oli halpoi. Miettikää nyt 0,7l Smirnoff ice makso vaa 4€ ja Breezerit about 1,5€. Jestas.

Laivalla sit taas vaa kierreltii ja palattiin kuuntelee sitä turpaduurii taas. Sit se piti taukoo ja kaikki katos sielt pubist joten oltiin melkein ainoit siel ja sit se tuli kysyy meilt et pitäskö sen viel laulaa jotain vai voiks se jo lopettaa. Ja kuten arvata saattaa se joutu viel laulelee. Ennen ku laiva tuli helsingis satamaan kierrettiin viel laiva kokonaan uudestaan noin niiku huvikseen.

Siinä oli varmaan kaikki olennaisin tost risteilystä. Päätin just et kirjotain kaikkee muuta toiseen juttuun, jonka kirjotan iiihan just. Etin siihen vaa pari kuvaa eka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti