lauantai 20. maaliskuuta 2010

kukkeliskuu

Nyt on kuulkaas semmonen tilanne, että jos selviin viel ens viikost nii must tulee ylioppilast. Eiks oo siistii hey. Ja arvatkaas hani puppelit mitä.. Ei aina kannata uskoa kaikkea mitä koulussa sanotaan nimittäin siellä ne kovasti väitti et kaikkien paitsi joku taidejutun ja teatterikorkeen tai jonku vastaavan haut loppuu 16.4.2010, MUTTA ei lopu ei nimittäin jos haluu hakee johonki toisen asteen opiskelupaikkaan eli tyyliin omniaan nii nepäs loppu jo viime perjantain eli 19.3.2010. Jumalauta mä sanon. Onneks mul on kiva family joka oli lukenu hesarit et ne loppuu jo tollon nii ehin hakee, mut entä jos joku meiän koulust olis halunnu tommoseen paikkaan ja aatellu et rupee laittaa noit hakemuksii vast ku kirjotukset on ohi eli ens viikol. Ei olis ollu kiva juttu ollenkaan NII. Perkele.

Joo ja nyt ku tähän valittamisen makuun pääsin nii kysyn teiltä arvoisat lukijat mitä mieltä ootte seuraavasta.
Eli siis meil oli työpaikan pikkujoulut tänää. Oltii varattu ton Entressen Amarillon kabinetti koko illaks ja yöks meiän käyttöön. Noh, sit sinne mentii syömään seiskalt ja siellä sitten porukat söi, mä siis menin vast vähän myöhemmin mut se ei nyt liity tähän mitenkään, ja juomiakin oteltiin ihan hyvään tahtiin. Kello oli 22.20 kun yhet toverit tuli takas röökilt ja sano et portsarit oli ruvennu avautuu siit kuinka takit pitää jättää narikkaan ja maksaa 2,5€ siit. Nää ei kuitenkaa suostunu maksaa, koska meille oli sanottu et me saadaan pitää takkimme siel kabinetis ilman mitää ongelmii jne. Noh kello 22.27 tuli sitten herra mulkero portsari ja ilmotti että puolelta eli klo 22.30 pitää viiä takit narikkaan ja maksaa se 2,5€.

Menikö kaikki nyt ihan putkeen tossa jutussa. Kysyn vaan. Ei vaa mahu mun oikeuskäsitykseen tollanen.No me kyl lähettii sit äitsykän kans menee :D vetäsin mun melkein täyden siiderin (0,5L) siitä sit tohon kolmeen minsaan ja oltii puolelt ulkona.Voin kertoo ei oo fiksu vetu. Ei ollu ihan suoraa kävelyy sen jälkee. Jumalauta toi paikka ei meiän bailui enää mitenkää helposti saa. Ja se saa varmaan ihan saatanasti vihasta palautetta S-Market Espoon Keskuksen työntekijöilt.. No can do.


Ps. ei mul oikeest olis ikää tonne :D siel on ikärajana 20v, mut näin käy joskus. Eikä ollu ees eka kerta ku olin siel tollee.

pps. Blues meni sääleihin <3
Kiitto moi. <3 kirjottelen taas ku oon saanu noi kirjotukset pois alta ja ku palataan risteilylt <33

1 kommentti:

  1. Aika kusista touhua tollanen. Mut mitä sitä voi oottaa paikalta, joka soittaa Pikku G:tä O.o

    Ootellaan nyt vaan sitä risteilyy ja sit pailapailataan!

    VastaaPoista