maanantai 31. toukokuuta 2010

ja taas mentiin

Tulin vaan ihan nopeesti kertomaan eilisestä, ku en viime yönä siinä puhelimen avustuksella onnistunu tää killitti jotenki friikisti. Kohta suuntana Itis ja seurana Isku.

Jopas oli taas synttärit, ei voi muuta sanoo. Mentiin Ellun ja Iskun kanssas dilloon istuskelee ja viettää iltaa ja tietty siin samas tarkistamaan oisko Se töissä :) ja olihan se. ja sitten me hihitettiin. (ylläri) juomien tilaus suju kuitenki ongelmitta ja mentiin kivasti istumaan pöytän, josta pystyttiin tarkkailemaan kaikkea tiskillä tapahtuvii asioit eli lähinnä kilikiliä, niinku me Se nimettiin.

Oikeestaan heti ekojen juomien aikana meil alko menee aika lujaa janaureskeltiin kaikelle, mut kyl me välil skarpattiinki. Erityisesti ku mentiin tiskille hakee uusii juomii. Mut ne vessareissut... niissä me ei pystytty skarppaa kunnol ainakaan. Matkat meni aina hyvin ja sit päästiin perille nii kaikki vaa hajoo. Usein ei ees tiedetty miks, mut olipahan hauskaa. Ja sitten me ryypättiin.

Joo no anyway mentiin sit tilaa 5-6 juomaa en oo ihan varma ku en pysyny laskuis mukana. Sain tilattuu meille juomat eli 3 päärynäsiiderii ihan onnistuneesti. Sit alko se hauska osuus. Eka kilikili katto silleen et oookei, onkohan toi nyt ihan fiksuu. Kyl se sit laitto ne juomat tulee. Siinä juomien valuessa sit se tyyppi joka on yleensä aina töissä olikin nyt vapaalla ja ihan hyvissä kuoseissa. Se sit oli mulle silleen "anteeks.. lähtishiksä mun kanssa huomenna vaikka kahville" kerroin etten kerkii. Ja sit me kipitettiin pöytään nauramaan.

Joo no sit dillo alko menee kii nii lähettiin sit Kannuun tarkastamaan mikä siel on meininki. Oli aika laimee, mut päästiin ainaki laulaa Drowning piiiiitkästä aikaa. oli ihan kivaa paitsi et siel oli vaa yks mikki.

Otettiin siel vaa yhet ku ellu oli tylsä ja halus jo kotiin :D kello oli hei vast 1. Sit se sai tahtonsa läpi ku joku random tuli selittäää kaikkee siihen meiän pöytään.

Että sellaset synttäripartyt. Oli hubaa välillä vähän liianki, mut otetaan toki joskus uusiks.
Ps. mä haluun jo kattoo Hunksei vaikka vast tän kuun alus olinki. Joten oi hunksittajat mihin mennään? Must see! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti