torstai 3. kesäkuuta 2010

oon joskus ollu aikamoinen kirjailija.

Moikka moi taas kaikille. Löysin tossa mun 5 luokan kirjotusvihon ja lueskelin sitä ja totesin et nyt on kyllä pakko jakaa teiän kanssa muutama tarina, joita oon sillon kirjotellu. Miks en enää oo noin loistava tossa puuhassa :(

Ihmelääke

Olipa kerran keksijä. Kesksijän nimi oli Herpertti Expertti. Kerran Herpertti päätti keksiä ihmelääkkeen. Hän meni kauppaan ostamaan aineksia hän osti maitoa, sokeria, jauhoja, suolaa, karkkia, limun, mehua ja suklaalevyn (naposteltavaksi.) Sitten hän alkoi tehdä lääkettä. Herpertti laittoi lääkkeeseen: 2desiä maitoa, 3dl vettä, kolme marianne karkkia, 2rkl jauhoja, 7dl limua, 1tl suolaa ja 3dl mehua. Kun hän valmisti ihmelääkettä hän söi suklaata. Herpertti sekoitti ainekset huolella, mutta avahingossa häneltä tippuo suklaata liemeen. Suklaa suli heti, koska liemi oli 100c astetta lämmintä. Monta tuntia hän teki töitä lääkkeen takia. Lopulta Herpertti sai lääkkeen valmiiksi. Nyt pitäisi lähteä myymään tätä. Herpertti lähti myymään lääkettä naapureille, tuttaville, sukulaisille ja ylipäätään kaikille jotka tunsi. Mutta kukaan ei ostanut. Yksi pullo maksoi 1,5 euroa. Seuraavan päivän lehdessä luki että:" Kuningas ja kuninkaan tytär olivat pahasti sairaita. Kuningas lupasi tyttärensä sille joka heidät parantaisi." Moni yritti heidät parantaa, mutta sairaus vain paheni. Lopulta Herpertti kokeili heihin ihmelääkettään. Lääke paransi heidät heti ja kaikki halusivat ostaa lääkettä. Seuraavana päivänä linnassa vietettiin juhlaa sekä kuninkaan parantumisen johdosta ja häiden johdosta. Häiden loputtua prinsessa kysyi Herpertiltä: "Kuinka keksit tuon ihmelääkkeen?" Herpertti vastasi: "Herpertti on Expertti." Kaikki rupesivat nauramaan. Kaikki elivät onnellisina loppuelämänsä.


Keksi

Olipa kerran keksi. Keksi syntyi Fazerin keksitehtaalla. Hänet leipoi eräs leipuri nimeltään Johan Sebastian Bach. Kun keksi oli valmis se lähti kauppaan, siellä sen osti vanha mummeli. Mummon mentyä kotiin hän tarjosi keksin lapsenlapselle, joka otti keksin yläkertaan söi vähäsen ja lähti pois. Seuraavana päivänä keksi karkasi koska hän tylsistyi yksin huonessa ollessaan. Keksi päätti lähteä maapallon ympäri. Keksi lähti hyppimään ikkunasta ulos. Kun hän hyppäsi ulos lähti siitä monta palaa, mutta hön kokosi itsensä, ja jatkoi matkaa. Muutaman päivän päästä keksi oli päässyt Pariisiin saakka. Sieltä keksi oli ajatellut mennä Roomaan. Kun keksi oli päässyt Roomaan (joka oli hänen mielestä ruma paikka) niin hän päätti mennä takaisin Suomeen. Suomessa keksi alkoi etsiä asunto itselleen. Monesti joku meinasi astua hänen päälle, muttä hän väisti ja polkaisi jalkaa ruumiillaan. Hauskaa eikö totta? Lopulta kierrettyään monta roskista hän löysi hylätyn keksipurkin siihen hän jäi asumaan. Hän työnsi purkin (todella todella) pieneen metsään piiloon ihmisiltä ja eläimiltä. Muutaman seuraavan päivän aikana hän tutuistui uuteen kotikaupunkiinsa Espooseen. Kierrellessään hän löysi ihastuttavan suklaakeksin joka ihastui keksiin heti. He alkoivat seurustella yhdessä. Muutaman seuraavan kuukauden aikana he päättivät mennä naimisiin. Häät vietettiin sitten 12.6.2003 Eli 2 kuukauden päästä. Kokoajan he suunnittelivat häitä. Ja kokoajan keksi mietti miten kaunis suklaakeksi olisi omassa hääpuvussaan. Häihin kutsuttiin kaikkia keksejä muutama kuten Jaffa-keksejä, Dominoja, Pim'sejä ja uusia Domino chokoja. Vihdoin koitti hääpäivä keksi ajatteli (ääneen):"Ihanaa vihdoin!" Häät sujuivat hyvin. Häämatkalle keksit menivät Rovaniemelle. Siellä viipyivät 2 viikkoa keksien omassa luxussviitissä. He palasivat Espooseen iloisina toisistaan. VUoden päästä he saivat lapsen se näytti aivan äidiltään- Lapsi kasvoi niin nopeasti että oli jo käynyt koulun, lukion ja yliopiston. Hän kasvoi aikuiseksi ja kaikki elivä't elämänsä loppuun.



Joo tällasii tarinoita :D Kohta joku tulee kertomaan mulle miten paljon nois on virheitä. Ennen sitä haluun kuitenki kertoo et noi on nyt kirjotettu tasan samassa asussa miten ne on tos vihossa kaikkine virheineen :)

1 kommentti:

  1. Mä en tainnu bongaa virheitä ees :D. Repeilin varsinki tolle ekalle xD, miks mä en kirjoita nin hehkeitä tarinoita :P

    VastaaPoista