sunnuntai 31. tammikuuta 2010

-en jaksa keksiä tähän mitään jännää otsikkoa, ota itse selvää sisällöstä, koska tässä en siitä vihjaile-

Nyt oli kuulkaa pakko tulla kirjottamaan tänne, kun oli ihan mielenkiintonen uni tossa viime yönä :D ja nyt ku sen vielä muistaa.

Eli olin siis Ellun ja Iskun ja parin muun, joita en tunnistanu vaik tutuilta vaikuttiki, kans jossain random tapahtumas, jossa oli sit Hunkisit esiintymäs ja se veti jonku perus shownsa siihen. NO eii siinä mitää se olis voinu olla ihan tavallinen lauantai tai jotain, mutta sit se paikka alko tyhjenee ja lopult siel oli enää toi alussa mainittu porukka jäljel ja sit Hunksit tuli uudestaa siihen lavalle ja kysy että olisko kellää kameraa mukana nii voitas ottaa yhteiskuvii. Kellään ei tosin sit ollu. Noo sit ne vaa oli sillai et noh onneks meil on treenikämppä ihan täs lähel et me voidaan vaik hakee kamera, jos te vaikka venailette tääl nii me tullaan about vartis takas. Toki me kaikki oletettiin ettei ne kyllä takasin tuu, mutta tulihan ne, oikein Hunks-bussilla :D Otettiin sit muutamii kuvii siin erinäisillä kokoonpanoilla ja sit ne oli jo lähös, mut sit joku niist kysy et oltasko haluttu tulla kattoo millanen niiden bussi on sisältä. Ja mehän haluttiin. Se oli kyl aika tavallinen bussi, vähän oli penkkejä siirretty ja lattiast tehty sellanen jännä, mut noin muuten. Päädyttiin sit niiden treenipaikalle, jossa oli myös niit kavereit jotka ei siel keikkapaikal ollu mukana esiintymäs ja ne oli siel järkänny niiden salin silleen et siel oli viis tuolii keskel sitä ja sit me oltiin vaa sillee et ei vittu mitähän täst taas tulee ja sit ne käski meiät istuu niille tuoleille ja rupes vetää taas showtaan ja lopult kaikki sai oman lap dancensa :D
... ja sit mä heräsin. Harmillista sinänsä et nyt en tiiä miten se olis jatkunu :D

Että tällanen uni tällä kertaa. Pitäsköhän mun vähän harventaa noit Hunksien kattomisii :D Ensi kertaan.

Tajusin muuten eilen, et kirjotuksiin on aikaa joku pari viikkoo sit on äikän tekstitaito ja kuuntelut. Sit kuunteluviikol on kans sählymatsi abit-opet, johon mä tietty meen pelailee, koska Mia on nii ihku ja sit sillon on kas penkkarijutut harjotuksineen ja rekka-ajeluineen ja sit mennääki jo risteilee. Kyllä pitää pienellä ihmisellä kiirettä näin talviaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti