sunnuntai 17. tammikuuta 2010

se on taas sunnuntai

Ja huomenna pitäs taas jaksaa mennä kouluun. Vuorossa olis opoilua, äikkää ja matikkaa. Ja pitäs tässä vielä tänää jaksaa väsää noi matikan läksyt ja sit tehä ruotsin monisteit, joiden palautuspäivähän oli jo viime torstain, mut no can do. Aina ei voi vaan voittaa, jos on niin pässi että jättää asiat viime tippaan, eli siihen vikaan iltaan.

Oon muuten huomannu, että ihmiset on välillä vaikeita :D YLLÄRI. Joskus käy niin että kaikki mitä toinen sanoo käännetään just sellaselle merkitykselle ku miten sen ite haluu. Eli tyyliin "sul on nätti paita, mistä sait?" "No kiva ku säki vaa vinoilet, ihan ku en tietäs et tää on ruma. Mummo kuto" :D ehkä te tajusitte. No mut ihan sama. Ää, mun ajatus katkes, mul oli oikeest jotain tooosi syvällistä ja kehittävää sanottavaa tähän mut se karkas taivaan tuuliin. No ehkä mä jatkan tästä joskus sitten ku muistan mitä olin sanomas.

Tähän vois laittaa pakollisen Blues osion. Joo nyt ei mee hyvin 8 pelin tappioputki. Viimeeks voitto tullu joskus ennen jouluu. Hyvin te jätkät vedätte. Heräämistä on toki ollut nähtävissä viimisimmis peleis alkaen 9.1. pelikaani pelistä. Jota olinkin muuten kattomassa. Meitähän oli siellä kolme suunnillee täyttä bussillastillista porukkaa. Oli ihan hauskaa. Ellu ehkä kirjottaa joskus ehkä kirjottaa kivan blogin ja kyl se varmaa bäkkäreist ja jostain muustaki vissiin kirjottaa :D. Niitä odotellessa. Tästä on kuitenkin ihan hyvä jatkaa torstaina jyväskylässä taas peli, ehkä se voitto joskus tulee. Uskoa on, toivoakin löytyy ja tottahan toki myös sitä rakkautta <3


Näihin kuviin näihin tunnelmiin. Take care.
ps. mä haluun sympaattisen pupun, sellasen mikä on tos entressen Faunatares. Se on hirmu symppis ja se on harmaa ja pörhee. Katja kiittää ja kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti