sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Jo toinen tänään.

Nyt on kuulkaa ihmiset niin tylsää et aattelin kirjottaa kivan blogin aiheesta: BLUES <3, koska mä tajusin tänää et oon melkein puolet elämästäni käyny kattoo pelei, alotin varmaa ku oli 10-11 eli ihan just. Paljon on tapahtunut ja kokemuksia karttunu näiden vuosien aikana. On ollut huonoja hetkiä ja jaksoja, vähän ehkä liikaakin, millon sitä pieni ihminen pohtii pienissä päissään (xD) että miks helvetissä mä käyn edelleen kiduttamassa itteeni eihän täs oo mitään järkee, mutta sitten on ollu niitä vaiheita joiden takii tuolla ollaan. Niitä vois toki olla enemmänki, mut ehkä sit joskus, ku oon 85 voin sanoo et Bluespa on voittanu mestaruuden :D

Lätkä noin ylipäätään on hieno laji, koska siinä sattuu ja tapahtuu.. ja onhan osa niist pelaajistki ihan söpöi :) mut ei se oo kyllä se tärkein asia älkää toki niin luulko. Maalit on niitä aikalailla parhaita asioita ja fanitapaamiset joukueen kans. Blues on nyt pelaillu vähän heikompaa kautta, mutta on tälläkin kaudella hetkensä ollu. "Kiekkoviikko"-nimikkeellä kulkenut viikko on nyt takana päin ja käteen jäi 2 voittoo ja yks tappio. Eli ihan hyvin voisin sanoo. Ennen tätä viikkoo oli alla yks jatkoaika voitto ja 8 pelin tappioputki. Tässä vaikka hienoja kuvia kaudesta, asiasta asiantuntevin selityksin toki. Tähän esimmäiseks mä nyt aattelin laittaa tällasen kivan kuvan missä on just tehty tasotusmaali. Maalin tais tehä Öhman, tästä eteenpäin öömies. Ja onnittelemaan on tulossa, joku jota en valitettavasti pysty varmasti tunnistaa ja sit Laakso. Tasotusmaalit on yleensä niitä joista syntyy toiseks parhaat bileet. Parhaat tulee tietty johtomaalist, varsinki jos se tulee ihan loppuvaihees pelii.


Maaleja taas ei voi syntyy jos ei lauota. Kivoi kuvii katellessa tajusin et aina ku ottaa kuvan ylivoimal laukovast pakista se on samas asennos oli se kuka vaan. Tässä se nyt taitaapi olla Laakso.


Taklaukset nuo jääkiekon suola. "AJA"onkin suht yleinen mylväsy katsomosta kentälle. En kyllä jaksa selittää tähän mitää kivaa, mut kunnon puhtaat taklaukset on ihan mahtavii. Laidat rytisee ja aina herää jotain tunteita. Ja jos joku ei huomannu nii toi taklaajahan on siis Puustinen.


Nyt kun tossa jo ton katsomon mainitsin nii kai mun on sit pakko liittää tähän kuva myös meiän fanikatsomost. Ja kyllä mäkin näyn siinä. Mahtavaa. Eikös? Tää on otettu ennen ku peli on kunnol alkanu ja siks siel on tollanen aika laimee meno viel. Kaiken kaikkiaan kelpo porukka ehkä vähän turhan harvalukunen, mutta mainio. Fanimatkoilla on aina paras tunnelma. En sitten tiiä johtuuko se siitä että a) siel on ne ihmiset mukana joita oikeesti kiinnostaa kannustaa Bluesii, b) ihmiset on nii jurris, et niil vähenee estot vai c) molempii :) Itsehän olen ollut matkailemassa Hämeenlinnassa, Oulussa, Helsingissä ja Lahdessa, jossa toki useeseen otteeseen.


Aina ei peli oo kaunista kateltavaa, mutta yritystä sitä löytyy kyllä. Puolustus toimii, kun kaikki puhaltaa yhteen hiileen jne.

Tilanteita on jos jonkinlaisii aina. Näistä en selitä yhtää enempää, koska kuva kertoo enemmän ku 1000 sanaa. On tappeluita, ponileikkiä ("peppu peppu, peppua vasten..."), tiukkoja otteita ja joskus vastustajalla on vaan niin pelottava ilme, että vähemmästäkin pelästyy.


Tästä tuli nyt aika pitkä noiden kuvin takii, mutta näin käy joskus. Mun on nyt kuitenkin annettava kaikille lukijoille vinkki: Jos ootte menossa jonnekin, jossa on tuttuja ihmisiä, kavereita yms ei nyt lasketa nyt lasketaan vaa sellaset tutut joita nyt sillon tällön näkee, joka tapauksessa älkää jutelko yhdellekään vastakkaisen sukupuolen edustajalle :D pääsette paljon helpommal. Ei katsokaas tarvii vastailla kysymyksiin, jotka ovat tyyliä "onko se ja se kiva poika?" tai "onko se ja se ihku kaveri?" ja sit vihjailevat ilmeet toki kysymyksen perään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti