perjantai 8. toukokuuta 2009

hei bloki..

Tänään on ollut kiva päivä. Olin koulussa ja minulla oli vain kaksi tuntia, joista toinen oli taloustietoa ja toinen liikuntaa. Taloustieto oli kyllä aika nukuttavaa tänään. Tämä tosin saattoi johtua kellonajasta kello oli tuolloin vasta 8.20. Liikunnassa menimme pelaamaan jääkiekkoa Laaksolahden jäähallille. Se oli minusta kivaa. Hallille täytyi mennä bussilla. Liikunnan jälkeen pääsin kotiin ja kävin suihkussa. Sitten lähdin kauppaan, koska piti ostaa vyö ja sen lisäksi vielä äitienpäivä lahjakin. En kerro mitä ostin äidille, koska jos hän keksii tämän osoitteen jostain niin sitten lahja ei olisi enään yllätys. Kotiin tullessa meinasin myöhästyä bussista. Tai oikeastaan myöhästyinkin 31:stä, koska se oli 2 minuuttia etuajassa. Kävelin sitten seuraavalle pysäkille josta kulki myös bussi 19. Siihen ehdin juuri ja juuri. Kiitos liikennevalojen, jotka pidättelivät bussia.

Plaa. On muuten harvinaisen tylsää kirjottaa tolleen, ku tos yläpuolel. Eniwei tänään olis taas tiedossa "töitä" Lujiksessa med Ellu och Jerry. Ah jääkiekkokeskustelut here i come. Hehe nyt rupes soimaan biisi päässä. Ehkä selviän siitä ehkä en.

Huomenna on taas sitten oikeita töitä. Jopa 7 tuntii kaupan kassalla. En malta odottaa. Juu ja sen jälkeen tarkoitus olisi mennä katselemaan taas tutun koiria. En mä kyllä nyt keksi mitään muuta kirjotettavaa. Ainii meinas unohtuu et löysin eilen kivan biisin ku katoin sinkkuelämää leffaa. Olin jo aiemmin miettiny et mikä se biisi et voisin hankkii sen jotenki jostain. Mutta nyt sitten tiedän senkin. Ja nyt kaikkia kiinnostaa kovasti niin kerronpa teillekin tämän, tai oikeastaan etin sen teille youtubesta. Ja kappas klik här ja pääset kuuntelemaan sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti