keskiviikko 6. toukokuuta 2009

They are going to kill us, they are going to kill us, they are going to kill us. And nobody can't deny.

Meinasin tulla valittamaan jotain taas, mutta totesin, että en jaksa valittaa. Ainakaan kovasti. Ehkäpä ihan vähän voisin silti valittaa tästä koulusta. Jumalauta ne yrittää tappaa meiät. Ensin tungetaan 2 ruotsin kappaletta (okei ne kerrottiin jo aika kurssin alus, mut silti) 2 jotain YH:n portfolioo ja sit kaikkee muuta paskaa minkä pitäis olla valmiina, ylläri pylläri, kaikkien samaan aikaan. Ens viikol. Jumalauta. Hyvästi elämä ja tietokone.

Hei ihmiset mun tekee mieli ostaa ittelleni kamera. Mulla olis jopa varaa siihen. Nyt nimittäin olis anttilas 200 € tollanen kiva kamera mis on 9 megapixelii ja 10x optinen zoomi. se on aika söpö. Ja se olis viel Canoninki. Oon kattokaas aina halunnu Canonin kameraa en vaa tiiä miks ((:. Sit mä haluun kans miniläppärin, sinisenä kiitos. Olis aika näppärää, ku vois kirjottaa sil kaikki muistiinpanot koulus ja sit vois hankkii siihen vaik mokkulan, tai eiku hei meiän kouluunhan on tulos vissii langaton netti, voisin vaa galtsuttaa ja kirjotella tänne kaikkee kivaa kesken tunnin ku opet luulis et teen muistiinpanoi. Fiksulii.

Huomen tulee kauppoihin pasilan 2. tuotantokaus DVD:nä. PItäs varmaan hankkii joskus. Ehkä sitten jouluna taas. Ai jumalauta. Kohta on muuten äitienpäiväki. PItäis ostaa lahja. Pitänee mennä omenaan perjantaina koulun jälkeen. Lähteeks joku sinne messiin ? :D sit perstaina on kans lujis, eikä sen ansiost tarvii mennä sinne saatanan kaupan kassalle vaan voin "työskennellä" lujikses. Thank you God.

Mäpä meen lintsille 21.5. med Ellu. Jotain muutakin porukkaa pitäis kai haalii. Pitää miettii. Mut siistii silti, ku ei tarvii maksaa niist lippusist mitään, ku siel on yksityistilaisuus. Ja ei oo enää kauaa ku mul on synttärit. Hohoo sitten olen täysi-ikäinen ihminen. Ja sain tänää pankilt kirjeen et mun pitäis soittaa sinne ja sopii kesäkuulle aika et voin mennä pistää pankkiasiani kuntoon :D

Ei mul kai muuta ollu. Varmaan kaan. Paitsi et meiän matikan sijainen on ihan kujalla. 55 min päästä alkaa Suomi - USA peli. Pitää kattoo Suomen on pakko voittaa tai sit niiden pelit näis kisois on pelattu. Morjens.

2 kommenttia:

  1. *kade*
    noh toivottavast teil on hauskaa lintsil

    VastaaPoista
  2. Nyt sitten ketuttaa ku ne hävis :/. Oli kyl surkeeta pelii! Mulla oli jotain fiksulii sanottavaa mut en muista mitä... Joo mäki haluun miniläppärin

    VastaaPoista