tiistai 12. toukokuuta 2009

Kiltit lapset ja possunuha

Hei vaan taas. Nyt kaikki siellä kotikatsomoissa jo odottelevatkin, että koskas se katju alottaa valittamisen. Mutta nyt saatte kokea kauhean pettymyksen(?), sillä en ajatellut valittaa tänään.. voi siis tulla lyhyt kirjotelma.

Tänään on ollut kiva päivä. Aurinko paistaa ja mitään erityisen ärsyttävää ei tapahtunu.. jos sitä ei lasketa ettei saatu pelaa mölkkyy :(, mut siitä on jo selvitty koska valokuvasuunnistus oli kivaa. No näiden jälkeen kaikki kiltit oppilaat kokoontuivat oman ryhmänohjausryhmänsä luo ja alottivat kunkun kummalliset kisat. Sitä kuinka kummalliset ne olivat en osa kertoa, koska itsehän en kuulunut näihin kiltteihin oppilaisiin. Heh. Lähettiin Ellusen ja sussulin kanssa hesen kautta entresseen hengaa.. sit käytiin kirjastos ja lainasin sielt Romeo ja Julia kirjan. No joo siitä myöhemmin lisää. Kirjastosta matka jatkui kohti koulua, muututtiin melkein kilteiks. Siel oli tietokilpailu, johon sit jouduttiin osallistuu ku janne tumppas sen lapun kouraan. Ja sit koulu loppu ja mentiin s-markettiin kyselee ellusen kesätöiden perään. Ei tuottanu kauheesti tulosta.. ainakaan vielä.

No sitten siihen mitä mä tänne oikeesti tulin kertoilemaan on se miten paljon tykkäänkään tost kirjast. Ainaki jos vertailee 1950 vuodelta olevaa suomennosta 2002 vastaavaan. Toihan on kaiken lisäks kauheen pervo kirja. Siellä vaan pistellään piikoja seinälle ja käsketään ottaa esiin "se kuuluisa vehkeesi" johon toinen vastaa ihan sujuvasti: "vehje on tässä. Mene sinä, minä hoidan selustan." Vanhemmas versios toi oli että:" paljasta pamppusi ! Tuossa tulee montaguen väkeä" "pamppu on paljastettu. haasta riitaa minä turvaan selkääsi"

Yritettiin lukee iskän kaa noit kirjoi silleen et se luki ton pampun paljastelijan jutut ja mä noi toiset. Se meni ihan kivasti, kunnes tuli toi ota esiin kuuluisa vehkeesi kohta, jossa mä hajosin lopullisesti ja kikattelin lattialla. Eikä se ainakaan helpottanu toi jatko sitä nauramisen lopettamista.

Ihan mielenkiintoselta lukukokemukselta vaikuttaa siis. Tänään tulee Euroviisujen 1. semifinaali. Siel on Suomen edustaja. Pussunuha on muuten rantautunu viimein suomeen. Kohta se iskee meihin kaikkiin. Ei mulla kai muuta.

Oli sittenki. Puhuttiin isipapan kanssa possulinuhasta ja se sano et on siin jotain hyvääkin, sen sanojen mukaan: " sussun ei ainakaan tarvii nähä niin kauheesti enää vaivaa ku toi influenssa vie kerta kaikki." En ees hajonnu pahasti.

2 kommenttia:

  1. Hahah hajosin taas tolle Romeo ja Julialle :D ja tolle possunuhalle :D

    VastaaPoista
  2. ei luoja reps :D:DD Hmm alan yhä vahvemmin tulla tuloksee et isäs on pelottava...

    VastaaPoista