maanantai 4. toukokuuta 2009

Hei taasen !

Ajattelinpa tehdä poikkeuksen näissä kirjotelmissa enkä alota nyt kauheeta valitusvirttä tähän paikkaan. Nyt ei nimittäin oo paljon mitään valitettavaa, paitsi yksi, ja sitäkään en kerro. Sanoinko sen ääneen ? No okei myönnetään, ehkä se asia tulee ilmi jossakin johti noin sivulauseessa.

Kirjottelen nyt ihan väärään paikkaan ihan vääriä asioita, ettäs tiedätte. Nyt pitäis kirjottaa tota äikään tekstivastausta, mutta eipä oikein inspiroi kauheesti. Se olis kyllä pitäny palauttaa tänää vaan enpäs jaksanu tehä sitä vapun aikaan, kun oli muutakin tehtävää. Kuten esimerkiks töitä. Mutta ehkäpä kirjottelen teille ensin tänne jotain luettavaa ja sitten alottelen tota Federigon kuvailuu.

Noh unohin jo mun aiheen mist olin tulossa kirjottelee... Ei kun hei se saatto olla ylläri ylläri jääkiekko (:
Se onkin sitten asia mistä en oo täällä vielä kertonu mitään. Mutta nyt olis vissiin ihan hyvä aika alottaa, vaikkakin kausi on jo suurimmaksi osaksi ohi. Paitsi NHL:ssä ja sitten on tietty nää MM-kisat, mutta eihän niissä sitä menestystä kauheesti tolla joukkueella varmaan tuu. Eihän siel oo ees ketään kivaa pelaajaa jota jaksais seurailla sillain, ku viime vuonna jakso.Toivottavasti oon kuitenkin väärässä sen menestymisen suhteen.

Mietinpä tossa joku kaunis päivä, että mitäköhän sitä elämällään tekis, jos ei olis lätkää, eikä sitä kautta sitten Bluesiakaan. Siinä olis voinu tää tyttönen joutua huonoille teille. Tai sitten muuten vaan käyttää aikaansa johonkin aivan turhaan, ehkä opiskeluun olis enemmän aikaa, mut ei anneta sen häiritä. Mutta toisaalta kuinkahan monelta pettymykseltä sitä vuosittain säästyis, jos ei seurais sitä.

Kesät on tooosi tylsii ku ei oo mitää kivaa tekemist mis vois hepuloida ja riehuu niin paljon ku huvittas. Okei kohta joku keksii, että kyllähän siellä ja tuolla vois niin tehä, mut se on sitten niiden mielipide, se on ihan hyvä, mutta väärä. Kesästä tulikin sitten aasin siltana mieleen, että Bluesin pojat (<3) alotti tänään treenaamisen, että jaksavat sitten ens kautena taas painaa kahta liigaa, sm-liigaa ja CHL:ää, kiitos jypin mestaruuden.

Elämän tarkoitusta ei tarvitse, ainakaan mun, enään etsiä löysin sen jo. BLUES <3
Miettikää sitä, ja mä voisin alotella tota vastaussysteemin tekoo.

ps. tässä teille vielä mallia viime vuoden mm-kisoista kuinka sitä kiekkoa pelataan. *klik*

1 kommentti:

  1. Hah Blues on elämä aina välillä :D. Mut kyllä me kaikkee kivaa kesällä sulle hepuloitavaa keksitään ;)

    VastaaPoista