maanantai 11. toukokuuta 2009

morjens !

Nyt on kuulkaas kansalaiset niin, että tarkoitukseni oli tulla valittamaan taas tänne. Ja niin teenkin.

Eli meiän koulun opeista ainakin osa on ihan sekasin. Ne tahtoo et koeviikoil pohjatunti olis sillon just ennen koetta. Juu nou. Siis niiku sillain et aamul 8.20 pohjatunti ja sit sen jälkeen heti perään sen aineen koe. Tos ei vaan oo yhtään järkee. Eihän tost pohjatunnist oo mitään hyötyy, ku siel ei voi saada sellasii vinkkei mitä voi hyödyntää ku lukee kokeeseen iltasella. Ainoo mis tommonen voi toimii on kielet, koska niis voi pitää kuuntelun sillon. Mut muuten toi on ihan perseestä. Ne on kyllä ihan kujalla kaikki.

Huomenna on liikkapäivä. Ohjelmassa pihapeleii, kuten mölkky ja sitten 10-11 on valokuva suunnistusta. Sitten olis "kunkun kummalliset kisa" vaan nyt kävi niin ikävästi et mulla taitaa olla sillon paha olo. Nyt on nimittäis sellanen kutina tuolla vasemman pikkurillin kynnen alla. En vaa tiiä mihin me ihmisten kanssa mennään pariks tuntii, ku sit vois palata takas kouluun ku siel alkaa yhelt tietokilpailu. Kotiin tai entresseen ei voi oikein välttämättä mennä, kun niissä voi törmätä äityliin ja se ei varmaa kauheest diggaa suunnitelmast. No ihan sama.

Hohoiooo mäpä saanki äänestää eurovaaleis. Ehin just täyttää 18 ja sit menee viikko ja sit on vaalit. Nyt pitäis vaan ettii ehdokas.

Huomenna alkaa euroviisujen semifinaalit. Ja nyt mun pitäis tehä yh:n portfolioo jonka pitäis olla valmis keskiviikkona.

Ulkona ukkostaa. En tykkää. Traumaattisia kokemuksia, kenties, kuka tietää. Huomenna sais kyl sataa. Nyt välähti salama.

Ps. Pointsit sille kiekkoleijonalle, joka näytti persettä bussin ikkunasta. Sano muut mitä vaan nii must se oli ihan sika siisti teko.

2 kommenttia:

  1. JEE, ME RULATAAN!! Mäkin saan äänestäää ja sain tänään äänestyslomakkeen. En tiiä kylläkään oliko se ennakkoäänestys vai mikä mut silti. :)

    VastaaPoista
  2. Yritän ignorata sen liikkapäivän täysin. Joo joo kaikki kerhoon mukaan. Ainoot kriiteri et pääsee mukaan on et on lukenu/nähny jonkun vampyyri laffan yms. ja/tai et oot vampyyri (niin kuin minä :)) tai oot vampyyrin heila tai vaan tykkäät vampyyreista. Just parhaillaan teen niit sääntöi, tähän mennessä niit taitaa olla 9:än heh

    VastaaPoista