tiistai 5. toukokuuta 2009

Terve

*Varoitus tästä alkaa valittaminen (jälleen kerran)*

Siis on tää elämä kyllä harvinaisen ärsyttävää välillä. Eli kaikki alkoi jo heti aamusta, kun sain tietää parin viikon pääst olevat työvuorot. Jumalauta niitähän on koko saatanan viikonloppu. Eli siis pe-su. Missä helvetin välissä sitä lukee kokeisiin ja hoitaa koulujuttujaan jos ei viikonloppuna saa tehä niitäkään. Ei pidä sit ihmetellä, jos mulle iskee tällä menolla joku vitun burn out. Että näin hyvin alkoi aamu, lähdin siitä sitten kouluun, todeten että voi jumalauta eihän tästä päivästä voi tulla hyvä.

Noh sitten päivä kyllä eteni ihan kivasti. Mitä nyt "vähän" Ellusen kanssa oltiin sekasin iltapäiväl, mut se olikin ehkä päivän parasta aikaa. Tässä vaiheessa aamun vitutus oli mennyt kokonaan unholaan ja elämä hymyili kivasti. No iskossakin oli ihan mukavaa, ku ei tarvinnu tehä mitään ihmeellistä. Oli nääs vika kerta tänä keväänä ja siks vaa syötiiin ja hengattiin siel.

Ja sitten tulinkin jo kotiin ja sain tossa joku aika sitten matikan läksytkin tehtyä, vaikkakin ne on suurimmaks osaks väärin, mut tehty silti. Noooo sittenpä ah niin ihanat vanhempani tulevat lähi baarista, jossa sattuvat viettämään aikaa lähes joka ilta, ja alottivat heti jonkun saatanan valittamisen ku oli olkkarin pöydällä pari lasia. Siis hyvä, että ehtivät edes tervehtiä nii heti valittamassa. Eihän noita kauheesti nyt jaksa nähtävästi kiinnostaa mikään muu ku tuolla ulkona rilluttelu ja sitten niiden elämäntehtävänä on valittaa mulle iiiiihan kaikesta. Ja valitus se vaan jatkuu. VOI JUMALAUTA. MITÄ PAHAA MÄ OON NYT TAAS TEHNY KU PITÄÄ AINA VALITTAA. Joku vois luulla, että niitä kiinnostaa myös lastensa elämä, mutta ei. Niitä kiinnostaa missä meidän lasit on! VITTTUUUUU !

Ja kaiken tän hyvän päälle mun polvet on kipeet, ku liukastelin Nestorissa. Siel oli aika liukasta. Ja nyt on mustelmat polvissa. Siis molemmissa :D. Mutta hei hei, nyt meen saunaan ja sittenpä en tiedä miten päivää (iltaa) jatkais.

Btw. tää valittaminen on aina yhtä mukavaa. Täst tulee jotenki hyvä fiilis ja vitutuskäyräkin lähtee kivasti laskuun.

2 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä vielä nousee :D. Pohjalta ei pääse ku ylös...

    VastaaPoista
  2. Ootko jo kattonu onks sul kokeita maanantaina sen niin ihanan työrupeaman jälkeen?

    VastaaPoista